Firc (fircyca) wrote in fanfic_hu,
Firc
fircyca
fanfic_hu

[ mood:  creative ]

Cím: A játékszer

Írta: Fircorwen

Szereplő: Boone Carlisle (Lost)

Leírás: Boone-nak hiánya van… és senki sem segít rajta…

Figylemeztetés: NC-17… azt hiszem…:)

Megjegyzés: A helyesírás ellenőrzőm válozatlanul nem jó, sorry….:/

 

Boone idegesen fülelt, majd lassan kitakarta magát, és felült. Úgy látta, hogy mindenki alszik.

 - Remek… - gondolta elégedetten, és benyúlt a takarója alá, ahonnét előhúzott egy törölközőbe csavart, hosszúkás tárgyat. Óvatosan feltápászkodott, és az erdő felé indult.

 - Hová mész? – hallotta meg pár lépés után a húga hangját.

 - Hugyozni…

 - Olyan közönséges vagy! - fintorgott egyet Shannon, majd a másik oldalára fordult.

 - Picsa… - morogta alig hallhatóan Boone, majd folytatta az útját a fák közé.

Beletelt néhány percbe, mire megtalálta a megfelelő helyet, egy hatlamas fügefa földig lehajló ágai alatt.

Elvigyorodott, óvatosan a földre tette a kezében tartott tárgyat, majd lehúzta a sliccét, és a nadrágját az alsógatyával együtt a bokájáig tolta. Aztán térdre ereszkedett, és kicsomagolta a törölközőben lévő tárgyat: egy jelzőrakétát, amit Sayid cuccai közül csórt el még délután. Remélte, hogy nem fog feltűnni a hiánya addig, amíg holnap vissza nem viszi. Eljátszott a gondolattal, hogy megtartja a rakétát, de az túl kockázatos volna. Sayid élve megnyúzza, ha rájön, hogy ő vette el… főleg ha megtudja, hogy mire kellett…

Boone még szélesebb vigyorra húzta a száját, majd kezébe vette a rakétát, és lassan véginyalta. De rögötn meg is bánta ezt a mozdulatot, mert a rakétának valami szörnyű íze volt. Így hát úgy döntött, hanyagolja a hosszú élvezkedést, és rögtön a lényegre tér.

Bőségesen benyálazta az ujjait, és körkörös mozdulatokkal benedvesítette vele a segglyukát és környékét. Ezt még többször megismételte, majd mikor már úgy érezte, hogy eléggé sikamlós, fogta a rakétát, és egy határozott mozdulattal felnyomta. Boone halkan felsikoltott, mert a rakéta vastagabb volt, mint amihez hozzászokott, de amint ánusza eléggé kitágult, rájött, hogy ez nem is rossz… Sőt, nagyon jó! Megfogta a rakéta kiálló végét, és óvatosan húzni kezdte kifelé, majd ismét visszanyomta. Minden mozdulatnál átjárta a fájdalom és az élvezet furcsa keveréke, és érezte azt is, ahogy a farka megtelik vérrel, és vígan ágaskodni kezd. Másik kezével, mellyel eddig a földön támaszkodott, rámarkolt a saját hímtagjára, és ütemesen huzogatni kezdte azt. Mivel már csak a térdei értek le a földre, többször is elvesztette az egynesúlyát, de nem dőlt el. A rakátát egyre nagyobb erővel döfködte a vébelébe és egy pillanatra átfutott az agyán, hogy meggyújtja, de végül elvetette az abszurd ötletet.

Nem kellett hozzá sok, és Boone farkából spriccelve tört elő a sperma, és egyenesen arcon találta a fiút, aki nagy nyögések közepette letörölte a kezével, majd lenyalta róla.

Kielégülve húzta a ki a seggéből a rakétát, és ismét megnyalta. Most már nem is volt olyan rossz íze…

Boldogan mosolyogva húzta fel a gatyáját, majd visszacsomagolta a rakétát a törölközőbe, és a part felé indult. Sajnálta, hogy vissza kell csempésznie a rakétát Sayid holmia közé… Olyan jó szolgálatot tehetne még neki is a későbbiekben… De nem akart tengelyt akasztani a szép arab telivérrel. Ő is jól jöhet még egyszer…

 

…vége…

 

  • Post a new comment

    Error

    default userpic
  • 0 comments